آزمایش STD مقاربتی بیماری های منتقل شونده بیماری های مقاربیت در مردان علائم بیماری مقاربتی بیماری های مقاربتی (STDs) عفونت هایی هستند، که می توانند از طریق فعالیت جنسی و تماس پوست به پوست منتقل شوند. بیماری های مقاربتی توسط باکتری ها، ویروس ها یا انگل ها ایجاد می شوند.

تقریباً 20 میلیون عفونت STD جدید هر ساله در ایالات متحده رخ می دهد، نیمی از تشخیص های STD در نوجوانان و بزرگسالان جوان بین 15 تا 24 سال رخ می دهد.

نقش تست های STD

تست های STD برای تشخیص بیماری های مقاربتی خاص استفاده می شود. آزمایش‌ها ممکن است،

بخشی از یک غربالگری معمول سلامت باشند یا زمانی که بیمار علائم و نشانه‌های STD را تجربه می‌کند، درخواست شود.

چه کسی باید آزمایش بدهد؟

بسیاری از افراد مبتلا به STD بدون علامت هستند یا فقط علائم خفیف عفونت را تجربه می کنند. STDs می تواند منجر به عوارض جدی برای سلامتی شود، بنابراین غربالگری و تشخیص STD مناسب یک نگرانی عمده برای سلامت عمومی است.

هدف از غربالگری بیماری های مقاربتی شناسایی و درمان افراد مبتلا به عفونت قبل از ایجاد عوارض و قبل از انتشار بیماری به دیگران است.

علاوه بر این، غربالگری برای شناسایی، (آزمایش STD مقاربتی بیماری های منتقل شونده بیماری های مقاربیت در مردان علائم بیماری مقاربتی) آزمایش و درمان شرکای جنسی افرادی که مبتلا به بیماری های مقاربتی هستند،

تلاش می کند تا از گسترش مداوم عفونت جلوگیری کند.در حالی که همه افراد فعال جنسی در معرض خطر ابتلا به STD هستند، لازم نیست همه افراد برای هر STD غربالگری شوند.

غربالگری STD بر روی افرادی تمرکز دارد که به دلیل عواملی مانند سن، جنسیت، سابقه سلامتی، تعداد شرکای جنسی و تمایلات جنسی در معرض خطر بالایی برای ابتلا هستند.

پزشکان می توانند عوامل خطر شخصی فرد را ارزیابی کرده و مناسب ترین استراتژی آزمایش را تعیین کنند.

علائم بیماری‎های مقاربتی STD چیست

متاسفانه بیماری‎های مقاربتی دارای هییچ‌گونه علامت خاصی نیستند و در برخی مواقع با نشان‌های بسیاری خفیفی خود را نشان می‌دهند. بنابراین ممکن است فرد مبتلا به عفونت متوجه بیماری نشود و آن را به دیگران نیز منتقل کند. با این‌حال در برخی از موارد ممکن است بیماری مبتلا به STD علائم زیر را داشته باشد:

– تکرر ادرار همراه با درد

– ترشح غیرمعمول از آلت تناسلی مرد

– زخم یا زگیل در ناحیه تناسلی

– خارش و قرمزی در ناحیه تناسلی

– تاول یا زخم در دهان یا اطراف آن

– ترشح غیرمعمول همراه با بوی غیر‌طبیعی از واژن

– خارش مقعدی همراه با درد و خونریزی

– درد شکم

– تب

در زیر مروری کوتاه بر توصیه های رایج غربالگری STD ارائه شده است:

بزرگسالان و نوجوانان

همه افراد از سنین 13 تا 64 سال باید حداقل یک بار یا چند بار بر اساس سطح خطر آزمایش HIV انجام دهند.

زنان فعال جنسی

تمام زنان فعال جنسی زیر 25 سال باید حداقل هر سال از نظر سوزاک و کلامیدیا آزمایش شوند. این توصیه همچنین برای زنان 25 سال،

بالاتر که در معرض خطر ابتلا به بیماری های مقاربتی به دلیل شریک جنسی جدید یا چندگانه هستند، یا شریکی که مبتلا به STD تشخیص داده شده است، اعمال می شود.

زنان باردار

در دوران بارداری، زنان باید برای سیفلیس، HIV و هپاتیت B آزمایش شوند. زنان باردار با عوامل خطر اضافی نیز باید از نظر کلامیدیا و سوزاک آزمایش شوند.

رابطه جنسی ناایمن و مصرف کنندگان مواد تزریقی: هر فردی که از تجهیزات تزریقی مواد مخدر استفاده می کند یا رابطه جنسی بدون محافظی مانند کاندوم دارد، باید حداقل سالی یک بار آزمایش HIV انجام دهد.

انجام آزمایش برای STDs

آزمایشات STD معمولاً توسط پزشک تجویز می شود. قبل از تجویز آزمایش، پزشک در مورد عوامل خطر ابتلا به STD از جمله سابقه جنسی و سلامتی شما سؤال می کند.

پزشک همچنین در مورد علائم یا نشانه های عفونت STD به منظور تعیین مناسب ترین استراتژی آزمایش می پرسد.

در حالی که آزمایش STD اغلب در بیمارستان یا مطب پزشک انجام می شود، بسیاری از افراد در کلینیک ها و سایر برنامه های بهداشتی جامعه برای بیماری های مقاربتی آزمایش می شوند.

برنامه های بهداشت جامعه ممکن است آزمایش STD رایگان و محرمانه ارائه دهند.

هنگام تفسیر نتایج تست STD، مهم است که به یاد داشته باشید که STD ها دارای دوره های پنجره هستند. دوره پنجره زمانی بین زمانی که یک فرد به یک STD آلوده می شود.

زمانی که STD در یک آزمایش نشان داده می شود، است. اگر آزمایش STD خیلی زود پس از عفونت انجام شود، نتایج دقیق نخواهد بود و پس از پایان دوره پنجره، آزمایش باید تکرار شود.

تست در منزل

آزمایش در خانها برای آزمایش آن تایم چندین بیماری مقاربتی در دسترس است. این آزمایش‌های خانگی معمولاً شامل جمع‌آوری نمونه ادرار، استفاده از سواب دهان یا کشیدن یک قطره خون از انگشت انگشت است. سپس نمونه‌های آزمایشی به آزمایشگاهی فرستاده می‌شوند که خون، مایع دهان و/یا ادرار شما را از نظر بیماری‌های مقاربتی تجزیه و تحلیل می‌کند.

نتایج آزمایش STD در خانه همیشه قطعی نیست. در عوض، نتیجه آزمایش STD باید توسط یک دکتر تفسیر شود که می تواند علائم و سابقه سلامتی شما را نیز در نظر بگیرد.

آزمایش STD در خانه می تواند در فردی که عفونت دارد، نتیجه منفی را نشان دهد که به آن نتیجه منفی کاذب نیز می گویند.

همچنین می تواند نشان دهنده یک نتیجه مثبت باشد، زمانی که فردی واقعاً عفونت نداشته باشد، یا یک نتیجه مثبت کاذب (آزمایش STD مقاربتی بیماری های منتقل شونده بیماری های مقاربیت در مردان علائم بیماری مقاربتی)؛به همین دلیل، اگر آزمایش خانگی شما نشان دهد که شما ممکن است یک STD داشته باشید، احتمالاً پزشک شما می خواهد آزمایشات بعدی را انجام دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *